Home » Bezoekers » Feestavonden

QMUSIC THE PARTY inclusief het foute uur

Hét leukste feest van Nederland! READY TO PARTY?!

 

Zaterdag 18 augustus

+/- 22.00 uur


LIVEMUZIEK MET TOON & TOON

TOON & TOON presenteren een muzikaal menu met folk, pop en rijm.

De basis van accordeon en bas wordt overgoten met een smakelijke mix van stemmen. Het duo staat erom bekend dat het spontane reacties vanuit het publiek beantwoordt met een even frisse respons.

 

Zondag 19 augustus

+/- 16.00 uur


THE FORTUNATE SONS met o.a. Toon Eppink

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun "Tribute to C.C.R." de sfeer en het gevoel van de jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot "de Nederlandse John Fogerty" gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

 

Maandag 20 augustus

+/- 20.00 uur


RUITERBAL met DJ Sander Scheperman

TIJD VOOR EEN FEESTJE! Al jarenlang timmert DJ Sander als allrounder aan de weg in discotheken, dorpsfeesten en festivals. Op grote evenementen als GayPride, Lowlands en tijdens een KNVB bekerfinale heeft hij zijn kunsten al mogen vertonen. Tevens draait hij al sinds jaar en dag tijdens De Nacht van Almelo. 

 

Dinsdag 21 augustus
+/ 22.00 uur