Home » Bezoekers » Feestavonden

QMUSIC THE PARTY, Feestnation en DJ Gert

 

 

Zaterdag 10 augustus

+/- 22.00 uur

Het leukste feest van Nederland komt weer naar Tubbergen! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Enne... ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party.

Feestnation betekent een uur lang helemaal losgaan op de beste party tracks! Maak kennis met deze twee party generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun ongeëvenaarde energie en speelse interactie met het publiek. Gewapend met vliegende biljetten en een lading confetti brengen ze in sneltreinvaart heel Nederland in de ban van ‘The Nation’, die met elk optreden steeds groter en gekker wordt. Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat er sowieso af! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Zwarte Cross, Freshtival, Dreamfields, Emporium, DEFQON 1 en Hockeyloverz; Feest gegarandeerd!

Dus…. waar wacht je nog op?! #jointhenation


LIVEMUZIEK

 

Zondag 11 augustus

+/- 18.00 uur


De Woudrukkers

 

Maandag 12 augustus

+/- 20.00 uur

Dampende feesttenten, ram volle zalen en springende dorpspleinen. Niets is te gek voor de Woudrukkers! Tijdens hun “Trektocht” vliegen ze door het hele land om elke tent op z’n kop te zetten! Rock ‘n Loll is het motto! Dus feest in de tent! Monkees tot Motörhead, polka tot scheurdende boerenrock. GAS!


RUITERBAL met DJ Gert

 

Dinsdag 13 augustus
+/ 22.00 uur

Ieder jaar weer een mega lekker feestje met de beats van DJ Gert!