Home » Bezoekers

ALLE DAGEN GRATIS ENTREE

Van 10 tot en met 13 augustus kunt u gratis genieten van prachtige paardensport. Op zaterdag 10 augustus starten we met de pony's klasse M & Z/ZZ en om 19.00 uur de spectaculaire hoogtesprong over 'Dé muur'. Tevens organiseren we dit jaar voor het eerst de Ladies Cup, waarbij alleen de dames laten zien wat ze in huis hebben!

Op zondag 11 augustus kunt u genieten van een mooie mix in de paardensport. Eerst verschijnen kinderen in de klasse B & L met hun pony's in de piste die strijden om twee te winnen mountainbikes. Daarna vormen paardrijdende ouders een combinatie met een ponyruiter. Welk team komt het snelst en zonder fouten over de finish? 
En, last but not least, zijn de 'Golden Oldies' aan zet. De 40+-deelnemers, allen fanatiek als jonge honden, gaan de strijd met elkaar aan om de felbegeerde beker met grote oren. Een sensationele wedstrijd met de nodige hilarische momenten! 

Maandag 12 augustus zijn eerst de allerkleinsten onder ons aan de beurt tijdens de Bixie. Met een dressuurproef en eventueel een kort springparcours kunnen de jonge ponyruiters kennismaken met de wedstrijdsport. Op maandagavond komen de liefhebbers van het aangespannen paard en de mensport aan hun trekken. Vanaf 19.00 uur kunt u kijken naar spectaculaire menwedstrijden.

Op de laatste dag, dinsdag 13 augustus, is er van 10.00 - 13.00 uur een kinderdag waarbij kinderen zich kunnen laten schminken, pony's kunnen aaien en wellicht zelfs een rondje rijden.

Om 19.00 uur is het dan tijd voor dé Schröder Masterclass en laten de echte profs hun kunstje zien. De piste wordt gevuld met zes hindernissen in een klein ruimte dicht op elkaar. Snelheid en wendbaarheid zijn essentieel. Vaardigheden die leiden tot een spectaculair wedstrijdritme dat tijdens de barrage zijn hoogtepunt zal bereiken. In de schaduw van de Pancratiusbasiliek zitten de toeschouwers als het ware boven op het parcours.  

 

Net als voorgaande jaren wordt er een grote zittribune gebouwd om het centrumplein, zodat een ieder deze spannende strijd kan volgen.  Alleen op dinsdag hebt u voor de zittribune een kaartje nodig.

 

Kaarten voor de zittribune op dinsdag kosten € 7,50,– en zijn verkrijgbaar bij:

Eetcafé de Burgemeester in Tubbergen

of online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/schrodermasters